Rólunk

Cégünk rövid története

Cégünk 1990 óta foglalkozik biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, gyártásával, forgalmazásával. Kezdetben vegyes-vállalati formában, Stocker Security Systems néven, lichtensteini, osztrák, magyar tulajdonosi szerkezettel a biztonságtechnikai elektronikák széles palettáját kínáltuk, a videó-rendszerektől a kaputelefonokon át a riasztóközpontokig és érzékelőkig, valamint természetesen az akkori kor színvonalán álló beléptető rendszerekig.

A '90-es évek elején, elsőkként honosítottunk meg új szolgáltatási kultúrákat ebben a piaci szegmensben, nevezetesen: elsőkként magyarítottuk a rendszerek szoftvereit, gépkönyveket írtunk, valamint főiskolai, egyetemi jegyzetekként is felhasználható termékismertetéseket és műszaki leírásokat alkottunk az általunk forgalmazott eszközök működésének megismertetésére, használatának könnyebbé tételére. (Galaxy riasztóközpont-család honosítása, Crow termékek, dupla-duál és kombinált infrák leírásai, digitális képfeldolgozás, stb.)

A NÉ Szolgáltató Kft 1993-ban teljes jogutódlással kivásárolta külföldi Partnereit, profiltisztítást hajtott végre, és fő tevékenységéül a beléptető-rendszerek, majd a beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek fejlesztését, gyártását és forgalmazását választotta.

A megcélzott piac: az átlagosnál mindenképpen modernebbre, rugalmasabbra, igen jó ár/teljesítmény viszonnyal bíró eszközökre igényt tartó telepítők hazai közössége. Cégünk – elvi okokból – nem vállal kivitelezést, ezzel elkerüli a méltatlan és igazságtalan versenyhelyzeteket mindazon esetekben, amikor az egyetlen igazán versenyképes eszköz-családot egy feladatra csak tőlünk lehet beszerezni. Ennek a következetes és korrekt piaci magatartásnak köszönhetjük, hogy Partnereink száma egyre nő, kapcsolataink igen stabilak, néha szinte családiasnak mondhatóak, ami egy vállalkozás életében az egyik legfontosabb, ráadásul pénzben ki sem kifejezhető érték.

Fejlesztési irányaink: modulárisan bővíthető, mindig a kor csúcstechnikájának megfelelő, vagy azt alkalmazó eszközöket gyártunk, amelyek alkalmasak az Ügyfél fantáziája és igényei szerint beállított szoftvereink által adott parancsokat végrehajtani. Ebből következik, hogy eszközeink képesek vezérelni, és adatot szolgáltatni a perifériák beláthatatlanul széles skálájának, akár egy bérrendszerbe kell adatot exportálni, akár egy liftet, vagy klímát kelljen vezérelni. Tulajdonképpen az integrált rendszervezérléseknek egy speciális területére, a beléptetési és biztonságtechnikai területre alkalmazkodó szoftver és hardver rendszer előállítására szakosodtunk.

Partnereink: Hazánk legkiválóbb telepítő cégei közül számosan, lásd a kapcsolódó információkat. Rajtuk keresztül, velük együtt alakultak ki referenciáink, melyek közül az Országos Széchenyi Levéltártól, múzeumok sokaságán át, számtalan hatóság, minisztérium, hivatal, kereskedelmi központ és jelentős magánvállalatok beléptetési és munkaidő-nyilvántartási rendszerére lehetünk büszkék.

Hívjon bennünket vagy tekintse meg termékeinket... Kapcsolat Termékeink